vrijdag 5 september 2014

Amputatie

Deze namiddag telefoontje gekregen van de opnamedienst. De operatie zal doorgaan volgende week vrijdag (12/09/2014). Donderdag om vier uur moet ik binnen om dan de vrijdag onder het mes te gaan. Meer info over de amputatie zelf heb ik ook nog niet. Waarschijnlijk zullen ze de donderdag nog wel het een en het ander uit de doeken doen. Ik hou jullie op de hoogte! 

5 opmerkingen:

  1. Beste Stijn, het is bijna zover... het enige ik kan schrijven, volhouden. Dat het snel achter de rug is, en je je volop kan concentreren op de revalidatie.
    We duimen zeker voor je vrijdag. Probeer er nog niet veel aan te denken, en geniet nog even van het week-end. En ja, het zal een lange week voor je worden. Keep on en tot gauw, vele groetjes van Laurie en Gabrielle (Neckermann De Panne)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Stijn,
    Wij hebben u onlangs al eens een berichtje gestuurd, maar dat is waarschijnlijk niet bij U toegekomen. Jongen wat willen wij u veel moed toewensen, als het nu toch moet gebeuren. En dat het nu maar vlug voorbij is, dat gij dan goed kunt herstellen. Wij leven innig mee met dit gebeuren en gans onze familie heeft maar één wens nl.: het "BESTE" voor u. Daaag. Groeten aan gans de familie van T.Rita en N.Norbert.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Stijn,
    We hoorden via Hein Vandewalle dat je graag contact zou hebben met Sven Decaestecker. Helaas is Sven momenteel op vakantie in Kroatië waardoor het even duurde alvorens we hem te pakken kregen. Maar vanavond hebben we hem dan toch even kort aan de lijn gehad en hij heeft beloofd contact met je te zoeken ! In elk geval wilde hij je alvast heel veel sterkte wensen in de komende tijd. Hein Vandewalle kan zijn telefoonnummer opvragen bij Jan Sanders. Ook van onze kant willen wij je heel veel sterkte en moed toewensen.
    Vanwege Jan, Carla en Macha Sanders - Debart (Kortemark)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stijn,

    Ik het zopas via-via te horen gekregen van je operatie.. Van wat ik lees heb ik hetzelfde doorgemaakt wat jij nu doormaakt. Ewing, Chemotherapie, amputatie..
    Ik zie ook dat je nog bij Dr. Samson bent geweest, Hij heeft ook mij behandeld... Ben je nu bij Dr. Sinnaeve?? Ik heb haar ondertussen ook leren kennen, en zij is een hele goeie arts en chirurg.. Ik weet natuurlijk niet of zij jou nu zal opereren, maar ik zou haar voor 1000% vertrouwen!!! Als je mij wil contacteren, doe gerust.. Ik ben wel op reis momenteel, maar als ik een berichtje of telefoontje krijg of mis zal ik zeker terugbellen... Mij kan je vinden via 0479 40 50 23.
    Groeten, Sven Decaesstecker

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey Stijn
    sterkte voor morgen
    dikke knuffel
    gwen

    BeantwoordenVerwijderen