donderdag 13 augustus 2015

Stralen

Vandaag langs geweest om de punten te bepalen voor de bestraling. Het is vlot verlopen en alles is klaar om er maandag aan te beginnen. Er worden niet veel problemen verwacht. Buiten wat misselijkheid die kan optreden tijdens de bestraling zelf doordat de slokdarm ook bestraalt wordt.

Maandag start om dan na twee weken de therapie af te sluiten. Goed doenbaar dus. En dan wordt het weer afwachten. Ik hou jullie op de hoogte.

4 opmerkingen:

  1. Beste Stijn en familie (zeker mama), pas deze morgen via Albert het nieuws ontvangen. Ik moet toegeven dat ik in de vakantie nog niet naar je blog gekeken had want de laatste berichten waren positief. Wat een verhaal opnieuw Stijn! Ik kan terug maar hopen en bidden en .....dat je na je radiotherapie toch verlost bent van die vervelende dingen. Heel veel sterkte voor jou ,voor mama, pa en broer. Weet dat we aan je denken x Bart, Martine en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees je blog al van het begin en na ieder bericht denk ik hetzelfde: " ZOVEEL respect voor jou, je doorzettingsvermogen, je optimisme, je manier van denken, ...
    Elke keer opnieuw hoop ik positief nieuws en dat zal ik blijven doen.
    Na al die pech is het meer dan tijd voor wat geluk !!!
    Enorm veel sterkte gewenst !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Stijn en familie, via mijn pa -Norbert Verbeke- vernemen we telkens hoe het met je gaat. Verontschuldig ons dat wij nu pas een reactie plaatsen op je blog, maar we leven mee met je telkens we nieuws vernemen. Bravo voor je doorzettingsvermogen, hoe moeilijk het parcours ook verloopt. We hopen ten stelligste dat alles niet voor niets is geweest en dat de geneeskunde hoop brengt. We wensen je veel sterkte en moed. We hopen en bidden samen.
    Vele groeten
    An en Pieter Verbeke-Vanhoutte
    Axelle, Louis, Jules, Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stijn,
    Wij wensen je heel veel succes met de bestraling! We duimen mee met jullie!
    Ik wens jou heel veel moed en hoop dat je jouw doorzettingsvermogen, die ik zo bewonder, blijft behouden!
    Liefs
    Joke en Piet

    BeantwoordenVerwijderen